Personoplysninger


Persondatapolitik                                            Tølløse den 6. juni 2018


Hvorfor anvender vi dine personlige oplysninger?


Vi anvender dine personlige oplysninger til at oprette og administrere dit medlemskab af Lokalhistorisk Forening for Tølløse Egnen og til at opfylde foreningens formålsparagraffer.


Vi bruger dine personlige oplysninger til at opkræve kontingent, indkalde dig til foreningens møder, herunder generalforsamlingen og indbyde til foredrag og udflugter, der kunne have din interesse.


Vi bruger desuden de personlige oplysninger til adressering af medlemsbladet. 


Vi kan til hver en tid sende dig de personlige oplysninger, vi har registreret om dig samt give dig mulighed for at rette eller slette disse.


Hvilke typer af personlige oplysninger indsamler vi?


* Kontaktoplysninger som navn, adresse og evt. e-mailadresse

* Telefonnummer (hvis du vælger at oplyse det)


Hvem har adgang til dine personlige oplysninger?


I foreningsregi er det alene medlemmer af bestyrelsen samt den dataansvarlige, der har adgang til persondata. Ingen tredjepart uden for foreningens bestyrelse har adgang til dine personlige oplysninger. 


Hvilken lovmæssig ret har vi til at anvende dine personlige oplysninger?


Hvis du ikke oplyser os dine personlige oplysninger, kan vi ikke oprette dig som medlem eller sende de indbydelser og foreningsrelateret information samt de medlemsblade, som indgår i foreningens virke.


Hvor længe opbevarer vi dine oplysninger?


Vi opbevarer dine oplysninger, så længe du har et aktivt medlemskab af Lokalhistorisk Forening for Tølløse Egnen. 


Du har til enhver tid ret til at opsige dit medlemskab. Hvis du vælger det, ophører medlemskabet og herefter slettes dine oplysninger.


Vi opbevarer fortsat dine personlige oplysninger, hvis der ligger nogen form for lovmæssige krav eller uafklarede tvister.Mvh. Bestyrelsen